x Deze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.6 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.
Interesse?
070 327 67 07

Over koopalarm

Koopalarm levert een beveiligde woning voor u en uw gezin. Het Koopalarm beveiligingssysteem signaleert vroegtijdig waardoor indringers snel opgemerkt worden. U kunt hierdoor ingrijpen, waarschuwen of afschrikken voordat inbrekers uw huis betreden. Het systeem houdt namelijk uw omgeving in de gaten. Door licht- en geluidssignalen weet de indringer dat hij gezien is en zal het terrein verlaten. Koopalarm ontwikkelt gebruiksvriendelijke en efficiënte beveiligingsproducten. Koopalarm biedt een oplossingsgerichte aanpak waar de klant centraal staat.

Het enthousiasme van onze klanten over de werkwijze van Koopalarm en de aanhoudende vraag uit de particuliere beveiligingsmarkt hebben er toe geleid dat Koopalarm een beter beveiligde woonomgeving kan realiseren. Niet ingewikkeld en duur maar gebruiksvriendelijk, efficiënt en betaalbaar. Het aantal inbraken in bepaalde regio's in Nederland stijgt en soms weerhoudt zelfs een efficiënte beveiliging inbrekers er niet van om een poging te doen om hun slag te slaan. Het Koopalarm bewakingssysteem registreert personen voordat ze kunnen inbreken.

Tijdelijke beveiliging? Huuralarm.nl is de oplossing!

Huuralarm.nl levert een onafhankelijk draadloos alarmsysteem in een opvallende verplaatsbare rolcontainer. Gebruiksvriendelijk en doeltreffend! http://www.huuralarm.nl

ProSat Security Nederland B.V.

Huuralarm.nl en Koopalarm.nl zijn producten van ProSat Security Nederland B.V. 

Contact

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Koopalarm.nl via het contactformulier.
  • Contact

  • Koopalarm.nl
  • Oude Middenweg 223

    T 070 - 327 67 07
  • 2491 AG ┬áDen Haag

    F 070 - 301 98 15
Dit is contactinfo