x Deze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger en Firefox 3.6 en hoger. Wanneer u gebruik maakt van een lagere browserversie kan dit gevolgen hebben voor een optimale werking van deze site.
Interesse?
070 327 67 07

Accessoires voor uw alarmsysteem

De kosten van het Koopalarm beveiligingssysteem zijn inclusief alarmcentrale, bewegingsmelder, magneetcontact en handzender. Is een van deze accessoires defect? Wilt u extra accessoires bestellen of de beveiliging van uw huis verder uitbreiden met bijvoorbeeld rookmelders? Hieronder vind u een overzicht van alle beschikbare accessoires.Bewegingsmelder

Heeft een bereik van 9 x 9 meter. Werkt 3 tot 5 jaar op zijn eigen batterij en is huisdiervriendelijk. U krijgt geen meldingen wanneer kleine huisdieren zich rond de melder bewegen.

Magneetcontact

Het magneetcontact signaleert het openen van ramen en deuren. In combinatie met een glasbreukmelder goed bruikbaar wanneer u, of bijvoorbeeld uw grotere huisdier, vrij moet kunnen bewegen bij een ingeschakeld alarm..

Handzender

Met de handzender schakelt u het alarmsysteem gemakkelijk aan en uit, voor bijvoorbeeld een huisgenoot. Zonder code en met één druk op de knop kunt u het alarm aanzetten of uitschakelen.

Bediendeel

Als de alarmcentrale in de meterkast hangt kunt u met het draadloze bediendeel, gemonteerd in een andere ruimte, een code intoetsen voor het aan- en uitschakelen. Bijvoorbeeld handig in de garage of op de slaapkamer.

Glasbreukmelder

Draadloze mini glasbreukmelder detecteert ruitbreuken. In combinatie met het magneetcontact goed bruikbaar wanneer u, of bijvoorbeeld uw grotere huisdier, vrij moet kunnen bewegen bij een ingeschakeld alarm.

Paniekknop en afstandsbediening

Draadloze paniekknop en afstandsbediening in één voor aan de muur. Met een druk op de knop wordt een melding verzonden naar een door u opgegeven waarschuwingsadres.

Rookmelder

De (optische) rookmelder geeft, ook wanneer het alarmsysteem niet aan staat, een brandmelding naar uw waarschuwingsadressen. Of u nu wel of niet aanwezig bent, u zult altijd gewaarschuwd worden. 

Flitsersirene

De flitsersirene geeft bij een melding ook buitenshuis een duidelijk licht- en geluidsignaal (98 Db) aan de omgeving. De flitser sirene is draadloos en werkt minimaal één jaar op een eigen accu. 

Alarmsysteem bestellen
of advies op maat?
070 327 67 07
  • Contact

  • Koopalarm.nl
  • Oude Middenweg 223

    T 070 - 327 67 07
  • 2491 AG ┬áDen Haag

    F 070 - 301 98 15
Dit is contactinfo